Bent u patiënt / lid van Fitaal en heeft u altijd al eens willen deelnemen aan een recreatieve loopwedstrijd? Dan is dit bericht voor u!

Het lijkt ons een leuke uitdaging om op zondag 11 juni 2017 met zoveel mogelijk patiënten en leden deel te nemen aan de 8 van Drachten. Het gaat hierbij om uitlopen, ieder op zijn eigen niveau en eigen snelheid. Om goed voorbereid aan de start te staan is een lange en goede voorbereiding nodig. Wij begeleiden u graag hiermee en dit doen we als volgt:

Wekelijkse training
- Op maandag 6 maart starten we met het geven van een wekelijkse training van 17.45 tot 18.45. In totaal trainen we 13 keer gezamenlijk.

Trainingsschema’s
- U krijgt van ons gedurende 15 weken hardloopschema’s om naast de gezamenlijke training ook wekelijks individueel uw loopconditie op te bouwen.

Begeleiding
- De trainingen worden verzorgd door Chris, Jeroen, Tealinda, Oedo en Femke. Het aantal loopminuten wordt geleidelijk aan opgebouwd. We vullen de training wekelijks aan met enkele oefeningen. Denk hierbij aan oefeningen voor looptechniek, kracht, coördinatie en/of stabiliteit.

Extra
– Regelmatig zal iemand met specifieke kennis over een onderwerp de trainingsgroep komen bezoeken!

Zondag 11 juni, 8 van Drachten
- Bij de start in Beetsterzwaag verzamelen we en doen een gezamenlijke warming up.
- Vervolgens loopt ieder op zijn eigen tempo de 8, met als finish het Kiryat Onoplein te Drachten.

Naast bovenstaande begeleiding ontvangt u van ons een loopshirt en wij verzorgen uw inschrijving voor de 8 van Drachten. De kosten hiervoor zijn eenmalig € 75,00

Gaat u met ons mee? Aanmelden kan telefonisch (0512-541158), via een inschrijflijst op één van onze vestigingen of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

pluspraktijk2015