Bel
menu
Arbeid & Gezondheid (TIGRA)

Arbeid & Gezondheid (TIGRA)

Deze dienstverlening valt onder TIGRA Heerenveen en is onderdeel van het landelijke netwerk TIGRA.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor alle medewerkers. Het doel is samen met de werknemer(s) verzuim te voorkomen, optimaal inzetbaar te blijven en met plezier te laten functioneren. Samen kiezen we het interventieprogramma dat het beste past bij jouw werknemer.

 

TIGRA

Preventie, Duurzame inzetbaarheid en Verzuim

 

Onze focus ligt op preventie en duurzame inzetbaarheid. Wat heeft TIGRA Heerenveen je te bieden:

Wij bieden een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en  (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer.

TIGRA voor vitale werknemers

 

We hebben korte lijnen met de therapeuten, psychologen en andere specialisten binnen ons werkgebied. Daarnaast kunnen we snel schakelen met de leefstijlcoaches, trainers, manueel- en/ of psychosomatisch fysiotherapeuten van Fitaal.

Ben je nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen, heb je een vraag over de inzetbaarheid van je werknemers of wil je vrijblijvend een casus met ons bespreken? Neem contact op met inzetbaarheid@tigraheerenveen.nl of 0513-627165.

TIGRA Heerenveen is sinds 1996 actief onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk. Voor meer informatie verwijzen je naar de site:  TIGRA

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.