Bel
menu
Arbeid & Gezondheid (TIGRA)

Arbeid & Gezondheid (TIGRA)

Deze dienstverlening valt onder TIGRA Heerenveen en is onderdeel van het landelijke netwerk TIGRA.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor alle medewerkers. Het doel is samen met de werknemer(s) verzuim te voorkomen, optimaal inzetbaar te blijven en met plezier te laten functioneren. Samen kiezen we het interventieprogramma dat het beste past bij jouw werknemer.

 

TIGRA

Preventie, Duurzame inzetbaarheid en Verzuim

 

Onze focus ligt op preventie en duurzame inzetbaarheid. Wat heeft TIGRA Heerenveen je te bieden:

Wij bieden een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en  (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer.

TIGRA voor vitale werknemers

 

We hebben korte lijnen met de therapeuten, psychologen en andere specialisten binnen ons werkgebied. Daarnaast kunnen we snel schakelen met de leefstijlcoaches, trainers, manueel- en/ of psychosomatisch fysiotherapeuten van Fitaal.

Ben je nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen, heb je een vraag over de inzetbaarheid van je werknemers of wil je vrijblijvend een casus met ons bespreken? Neem contact op met heerenveen@tigra.nl of 0513-627165.

TIGRA Heerenveen is sinds 1996 actief onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk. Voor meer informatie verwijzen je naar de site:  TIGRA

- TIGRA werkt door -

Van nieuws tot ervaringen, wij delen graag onze kennis met je.
Lees onze blogs en doe er je voordeel mee, niet gevonden wat je zocht, bel of mail ons dan.
Je kunt ons bereiken via heerenveen@tigra.nl of neem contact op met adviseur arbeid en gezondheid – Jolanda Abma 06-13767256

Waar start je als je graag ‘iets met leefstijl wilt'?

Een gezonde leefstijl is een belangrijk thema op het werk. In het kader van de duurzame inzetbaarheid, het terugdringen van verzuim en bevlogen blijven voor je werkzaamheden.  

Om je medewerkers mee te krijgen in gedragsverandering vergt dit nogal wat. Met een doel voor ogen en een helder plan krijg je wat je graag wilt. 

Lees meer
Hoe ga jij inzetbaar blijven?

Wat verwacht je van de organisatie? Wat heb jij nodig? Jij als mens maakt het verschil! Als je met plezier werkt, benut je optimaal je talenten en draag je maximaal bij aan de organisatie. Een paar kenmerken die je nodig voor een optimale inzetbaarheid.

Lees meer
Vakantietips TIGRA Leefstijl

De (zomer)vakantie – tijd voor ontspanning – staat voor de deur.
Dit is vaak ook het moment om je gezonde gewoonten te laten gaan. 

Een ander dagritme heeft invloed op je leefstijl, klopt! Toch wil je graag tijdens je vakantie en na de vakantie veel energie hebben, op gewicht blijven en je weerstand behouden.  

Lees meer
In 4 stappen je werkplek inrichten

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf. Als coach motiveert het mij je in je kracht te zetten. Mijn ambitie is om samen te werken aan vitale organisaties en (werk)geluk op het werk. Wil je meer weten bel mij dan; 06-13767256 Jolanda Abma Leefstijlcoach, Adviseur Arbeid & Gezondheid TIGRA
Voor direct contact, kan je mij bereiken op telefoonnummer; 06-13673286 Willeke Stel Adviseur Arbeid & Gezondheid TIGRA
Voor direct contact, kan je mij bereiken op telefoonnummer; 06-83308473 Miranda de Graaf Adviseur Leefstijl & Gezondheid TIGRA, Gewichtsconsulent
Voor direct contact, kan je mij bereiken op telefoonnummer; 06-33029441 Sieger Huisman Bedrijfsfysiotherapeut Arbeid & Gezondheid TIGRA

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.