Bel
menu
Waar start je als je graag ‘iets met leefstijl wilt'?

Waar start je als je graag ‘iets met leefstijl wilt'?

Een gezonde leefstijl is een belangrijk thema op het werk. In het kader van de duurzame inzetbaarheid, het terugdringen van verzuim en bevlogen blijven voor je werkzaamheden.  

Om je medewerkers mee te krijgen in gedragsverandering vergt dit nogal wat. Met een doel voor ogen en een helder plan krijg je wat je graag wilt...

Afspraak maken

Gezonde fitte medewerkers die zorgen voor een positief bedrijfsimago. 

 

We nemen je mee in ons jaarprogramma gericht op de inzetbaarheid en gezondheid van jullie belangrijkste kapitaal – de medewerker. Bijna overbodig om te benoemen maar we doen het toch: een gezonde werknemer is productiever, verzuimt minder, gemotiveerder en helpt je bij een positief bedrijfsimago. 

Je hebt het doel voor ogen, maar hoe ga je dit vertalen naar je medewerkers? Door het maken van een plan en wij kunnen je daarbij helpen met ons jaarprogramma. 
In gesprek over gezondheid –    

  • Training inzetpraat voor leidinggevenden. 
  • Kick off sessie met alle werknemers. 
  • Workshop voor de deelnemers aan het jaarprogramma met een onderwerp passend bij jullie organisatie. Denk aan voeding en slaap bij ploegendiensten, roken, de invloeden van stress en voeding en het belang van ontspanning en beweging.  

Deze in-company lezing / workshop geeft veel eye-openers en inzicht voor de werknemers. 

  • Spreekuur in company (door een van onze hbo- geschoolde leefstijlcoaches). 

Voor werknemers in ploegendiensten zoomen we in op de effecten van voeding en slaap bij ploegendiensten, voor werknemers die de hele dag beeldschermwerk verrichten zoomen we in op het belang van ergonomie, voor werknemers die een grote fysieke belasting hebben zoomen we hierop in. Je begrijpt: met ons team hebben we de verschillende expertises in huis en vertalen we dit op maat naar jullie organisatie. 

Wanneer past dit programma bij jullie organisatie? 

 

Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt het programma laagdrempelig en toegankelijk voor alle medewerkers.   

De onderdelen worden als “Leuk – Leerzaam en Doelgericht” ervaren.  

De werknemer creëert door deelname de Motivatie – Capaciteit en Gelegenheid om veranderingsbereidheid om te zetten naar blijvende veranderingen in de leefstijl. 

De kracht van het jaarprogramma zit in de blijvende gedragsverandering. Verandering vergt tijd, aandacht, training en cultuur aanpassing. Samen is een van de sleutelwoorden in het programma. 

Kortom; je wilt iets met leefstijl doen binnen je organisatie, neem contact op en we maken je plannen concreet en vertalen dit naar jullie organisatie. 

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.