Bel
menu
Fitness onder begeleiding

Fitness onder begeleiding

Drachten


Fitaal Drachten biedt fitness onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut aan, waarbij je kan werken aan jouw gestelde doelen. Je kunt vanuit de reguliere fysiotherapie doorstromen, maar je kunt ook zonder dit voortraject hieraan deelnemen. In het laatste geval zal eerst een intake worden gepland. Een intake bestaat uit een gesprek waarin jouw gezondheid en trainingsdoelen worden besproken. Daarnaast worden een aantal fysieke metingen/ tests afgenomen. Aan de hand hiervan wordt een op maat gemaakt trainingsschema opgesteld.

Direct aanmelden

Voor wie is fitness onder begeleiding?


Fitness is voor iedereen die onder deskundige begeleiding wil werken aan individuele trainingsdoelen. Daarnaast kun je hier ook gebruik van maken als jouw fysiotherapiebehandelingen zijn beëindigd en je onder begeleiding wilt blijven trainen. Om goede begeleiding te garanderen, is een maximale groepsgrootte van 14 personen vastgesteld. Fitaal Drachten biedt naast fitness onder begeleiding ook groepslessen aan.

COPD en Seniorenfit


Voor mensen met COPD heeft Fitaal Drachten speciale trainingsgroepen. Daarnaast kun je als je 55 jaar of ouder bent en het prettig vindt om met leeftijdsgenoten gezamenlijk in een groep te trainen, ook inschrijven voor Seniorenfit.

Informatie

Bekijk hier de trainingsdagen + tijden van onze fitness abonnementen.

Dagen en tijden

Heb je vragen?

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen of je direct aanmelden door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.