Bel
menu
MamaFit

MamaFit

Drachten


Bij MamaFit kun je na de bevalling op verantwoorde wijze je conditie en spierkracht weer opbouwen voor het doen van dagelijkse activiteiten en, desgewenst, sportieve activiteiten. Afhankelijk van de vragen in de groep wordt een deel theorie behandeld over o.a. verzorging, houding en lichamelijke klachten. De lessen bestaan uit fitness oefeningen en specifieke krachtoefeningen zoals bijvoorbeeld buikspieroefeningen.

Afspraak maken

Voor wie is MamaFit?


MamaFit is bedoeld voor vrouwen die zich na de bevalling zo snel mogelijk weer fit willen voelen. Of voor vrouwen die na de bevalling een ‘opstapjeFdra’ willen hebben voordat ze weer met (intensief) sporten beginnen. Je kunt met dit programma starten vanaf zes weken na de bevalling. De duur van het programma is afhankelijk van de trainingsdoelen.

MamaFit wordt aangeboden in een cycli van tien lessen, waarop je elk moment kunt instromen. Na tien lessen is het altijd mogelijk om verder te trainen in dezelfde of een andere fitness groep. Om goede begeleiding te garanderen, houden we vast aan een maximale groepsgrootte van tien personen.

Wanneer?


MamaFit wordt nu op dinsdagavond gegeven.
Voor de actuele dagen en tijden, kijk dan bij de pagina fitness onder begeleiding.

Kosten


Voor deelname aan de cursus MamaFit neem je een abonnement bij Fitaal Drachten.
Een overzicht van de tarieven voor een fitness abonnement vindt je op de tarievenpagina.

Bij een combinatie-abonnement ZwangerFit® en MamaFit ontvang je 10% korting.

Begeleidend fysiotherapeut

  • Kirsten Wagen
  • Kim Munsterman

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.