Bel
menu
Sportspecifieke krachttraining

Sportspecifieke krachttraining

Drachten


Dit is krachttraining die gericht is op de sport die beoefend wordt. Hierbij kan gedacht worden aan wielrenners die in de winter beperkt buiten fietsen en/of volleyballers en voetballers die een zomerstop van twee maanden moeten overbruggen. De trainingen zijn gericht op het behoud en het verbeteren van snelheid, lenigheid, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen op een sportspecifieke manier. Deze trainingen vinden groepsgewijs plaats.

Afspraak maken

Voor wie is sportspecifieke krachttraining?


De trainingen zijn geschikt voor verschillende type sporters. Voor zowel duursporten als spelsporten kan een programma op maat gemaakt worden. De afgelopen jaren hebben voetballers, volleyballers, hardlopers, wielrenners en triatleten bij Fitaal Drachten onder begeleiding getraind. Dit varieerde van voetballers uit B1 (16, 17 jaar) tot 60-plussers uit een wielergroep.

Wanneer


Afhankelijk van het seizoen en de vooraf afgesproken doelen worden trainingen aangeboden van acht tot zestien weken, waarbij iedere week tenminste een gezamenlijke groepstraining plaatsvindt. Een eventueel tweede trainingsmoment is op individuele basis (sportspecifiek gericht).

Kosten


De kosten zijn afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers.

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.