Bel
menu

Klachtenregeling

U bent onder behandeling bij één van de fysiotherapeuten van Fitaal. Alle medewerkers van Fitaal doen er alles aan om uw behandeling en het contact met u zo prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht over ons heeft of ontevreden bent over onze dienstverlening. We horen dit graag van u, zodat we, samen met u op zoek kunnen gaan naar een gepaste oplossing. 

U kunt altijd rechtstreeks uw klacht bespreken met uw fysiotherapeut. Mocht u dit niet willen of mocht dit voor u onvoldoende oplossing hebben geboden, dan heeft Fitaal de beschikbaarheid over een klachtenregeling. Wilt u gebruik maken van de klachtenregeling van Fitaal? Vult u dan alstublieft ons klachtenformulier in en geef dit af aan één van onze baliemedewerkers.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen één week, contact met u op. 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Neem contact met ons op

088 - 240 1000 vraag@fitaal.nl

Indien er voor u, na afloop van het gebruik maken van bovenvermelde klachtenregeling, onverhoopt toch onvoldoende oplossing is geboden, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie.