Bel
menu
Fit & Gezond

Fit & Gezond

Gezondheid en lichaamsbeweging gaan hand in hand. Maar wat is gezond, wat is verantwoord? Dat ligt voor iedereen weer anders.
Hoe is dat voor jou? Wil je sporten om jezelf fitter te voelen of wil je doelgericht je sportprestaties verbeteren? Misschien wil je ook gewoon lekker trainen ondanks een ziekte of een beperking? Ieder mens heeft zijn eigen redenen om te gaan bewegen. Welke reden je ook hebt, wij begeleiden je graag.

Bij Fitaal kun je trainen en bewegen op een manier die bij jou past, altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. De fysiotherapeut kijkt samen met jou naar je fysieke vermogen, je ambitie en natuurlijk je persoonlijke voorkeur. Boven alles moet bewegen plezier en voldoening geven.

Afspraak maken

Leefstijl en training bij Fitaal

De gerichte en concrete begeleiding van de leefstijladviseurs van Fitaal is voor veel mensen de sleutel naar succes als het gaat om structurele verandering in leefstijl. Wij bieden daarom zowel fitness onder begeleiding,  leefstijlbegeleiding, cursussen, groepslessen en diverse beweegprogramma's aan.
Ook voor de zakelijke kant kan je bij Fitaal terecht, denk bijvoorbeeld aan gezonde en vitale medewerkers. Voor werkgever en werknemer bieden onze collega's van het landelijke netwerk TIGRA wellicht de uitkomst. 

Arbeid & Gezondheid (TIGRA)
Deze dienstverlening valt onder TIGRA Heerenveen en is onderdeel van het landelijke netwerk TIGRA.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor alle medewerkers. Het doel is samen met de werknemer(s) verzuim te voorkomen, optimaal inzetbaar te blijven en met plezier te laten functioneren. Samen kiezen we het interventieprogramma dat het beste past bij jouw werknemer.

Lees meer
Beweegprogramma's

Bij Fitaal bieden we jou diverse beweegprogramma's aan (locatie afhankelijk). Een beweegprogramma heeft als doel je te leren dagelijks te bewegen en vooral te blijven bewegen. Want bewegen is noodzakelijk voor het verbeteren van de gezondheid.

Lees meer
Cursusaanbod

Onze kennis en expertise is groot, daarom bieden wij diverse cursussen aan om deze kennis met jullie te delen.

Lees meer
Fitkids

Het beweegprogramma Fitkids is opgezet door Stichting Fitkids. Onder professionele begeleiding kunnen kinderen trainen en bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving. Daarbij is altijd een kinderfysiotherapeut betrokken.

Lees meer
Fitness onder begeleiding

Ben je bij jouw fysiotherapeut uitbehandeld, maar wil je nog wel graag onder begeleiding blijven trainen? Of wil je aan jouw gezondheid werken onder specifieke begeliding vanwege klachten of een medische achtergrond? Dan zit je goed bij fitness onder begeleiding.

Lees meer
Groepslessen

Wil je graag onder begeleiding sporten in groepsverband? Fitaal Drachten biedt verschillende groepslessen aan.

Lees meer
Leefstijl

De gerichte en concrete begeleiding van de leefstijladviseurs van Fitaal is voor veel mensen de sleutel naar succes als het gaat om structurele verandering in leefstijl. Wij bieden binnen ons bedrijf zowel Fitness onder begeleiding als leefstijlbegeleiding aan.

Lees meer

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.