Bel
menu
Werken bij Fitaal

Werken bij Fitaal

Bij Fitaal zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bij een toonaangevende organisatie werken, die voorop staat in de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie

Wil je meer weten over de inhoud van de vacatures, arbeidsvoorwaarden of onze praktijk mag je altijd contact opnemen. 

 

Openstaande vacatures


Open Sollicitatie

Mochten er geen vacatures open staan en wil je toch graag bij Fitaal werken? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie en CV naar ons op.

Stage

Ben je een ambitieuze en leergierige fysiotherapie student? Wij bieden doorlopend stageplekken aan. Wil je bij Fitaal stage lopen mail ons dan!

Fysiogroep Nederland

Fitaal is partner van Fysiogroep Nederland (FGN) dit is een landelijke organisatie van kwalitatief toonaangevende fysiotherapie praktijken, met een duidelijk doel: Zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun wens gezond en vitaal te worden en te blijven. Wij zijn therapeuten die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze patiënten. 

Mocht er op dit moment bij ons geen geschikte vacature voor jou zijn, kijk dan vooral eens naar de vacatures van één van de andere FGN praktijken; Werken bij FGN